• Covid 19: onze showroom en het servicecentrum zijn geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Elektrische scooter prijs

B_PAK02247_smallbsMIM8pwfdj0q

Elektrische scooters

E-Milers.com uit Den Bosch is al sinds 2004 specialist op het gebied van licht elektrische voertuigen. Naast de Segway, Ninebot en diverse elektrische steps hebben wij ook twee merken elektrische scooters in ons assortiment: 1 voor particulieren en de Silence voor zakelijke klanten.

De prijzen van de elektrische scooters kunnen sterk varieren, afhankelijk van kwaliteit en actieradius. De Silence scooter zit in een hogere prijsklasse, omdat deze speciaal is ontwikkeld voor zakelijk gebruik. Dit is terug te zien in het B2B chassis met een langere wielbasis, een laag zwaartepunt en een speciale cargoplaat voor verschillende cargotoepassingen. Bovendien is de actieradius van de Silence scooter ongeëvenaard: deze loopt op tot 180 kilometer op slechts één acculading. 

De prijzen voor elektrische scooters voor particulieren liggen vaak wat lager, dit komt door dat de actieradius gemiddeld 50 km bedraagt en de scooter vaak compacter en kleiner is. Wilt u een proefrit maken op een van onze voertuigen? Dat kan. Een proefrit vraagt u hier aan. Voor al onze voertuigen bieden wij gespecialiseerde service in ons service center in Den Bosch.

Bespaar kosten door elektrisch rijden

De prijs van een elektrische scooter is vaak hoger dan die van een traditionele brandstof scooter, maar u kunt flink besparen op onderhoud- en brandstofkosten. Daarnaast stimuleert de overheid elektrisch rijden, door in veel gevallen financiële en of fiscale voordelen te bieden. De landelijke MIA/VAMIL regeling is een van de bekendste stimuleringsregelingen. Zo kunt u mogelijk van belastingvoordelen genieten wanneer u investeert in elektrische voertuigen. Voor meer informatie over de subsidies, klik hier.

E-Milers.com biedt bovendien via partner Scooterflex een financieringsmogelijkheid aan voor al onze elektrische voertuigen. Scooterflex is een overzichtelijk betaalplan met heldere voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan. Maandelijks betaalt u stukje bij beetje het aankoopbedrag terug. Of een deel van het aankoopbedrag, als het voertuig gedeeltelijk buiten uw budget valt. U rijdt het voertuig de showroom uit en weet dat het met de betaling goed komt. Bereken uw prijs hier.

Laatst bekeken