Elektrische voertuigen

Segway-home-leisure
Ontdek de elektrische voertuigen van E-Milers.com

E-Milers.com is al sinds 2004 specialist op het gebied van de verkoop en service van lichte elektrische voertuigen. Sinds de laatste jaren is elektrisch rijden steeds populairder geworden. Een belangrijke reden om een elektrisch voertuig aan te schaffen, is uiteraard omdat het bijdraagt aan de verbetering van het milieu. De elektrische voertuigen van E-Milers.com zijn allemaal 100% elektrisch, duurzaam en C02 uitstoot-vrij!

Bekijk onze producten!

Bespaar kosten door elektrisch rijden

Door elektrisch rijden kunt u bovendien flink besparen op brandstofkosten. Ook stimuleert de overheid elektrisch rijden, door in veel gevallen financiële en/of fiscale voordelen te bieden bij aanschaf van een elektrisch voertuig. De landelijke MIA/VAMIL regeling is een van de bekendste stimuleringsregelingen.

En er zijn meer voordelen van elektrische voertuigen. U rijdt stil, wat fijn voor uzelf is maar ook uw omgeving ervaart minder geluidshinder. Daarnaast trilt een elektrisch vervoermiddel minder dan een traditioneel brandstofvoertuig. Bovendien rijdt het heerlijk; u hoeft niet te schakelen en accelereert snel. Ontdek het zelf en neem contact met ons op voor meer informatie over onze elektrische voertuigen!

Neem nu contact met ons op!

Laatst bekeken