• In verband met het corona virus is onze showroom uitsluitend op afspraak geopend. Het service center / de fietsenmaker is wel geopend, we hebben de nodige maatregelen getroffen en houden ons aan de adviezen van het RIVM. Onze excuses voor het ongemak en we danken u voor uw begrip. • Tel: +31 (0)88 – 012 30 00

Elektrische voertuigen

World_of_E-Milers-com_tekst-2-met-lijnbkl_small

Ontdek de elektrische voertuigen van E-Milers.com

E-Milers.com is al sinds 2004 specialist op het gebied van de verkoop en service van lichte elektrische voertuigen. Sinds de laatste jaren is elektrisch rijden steeds populairder geworden. Een belangrijke reden om een elektrisch voertuig aan te schaffen, is uiteraard omdat het bijdraagt aan de verbetering van het milieu. De elektrische voertuigen van E-Milers.com zijn allemaal 100% elektrisch, duurzaam en C02 uitstoot-vrij!

Bekijk producten

En er zijn meer voordelen van elektrische voertuigen. U rijdt stil, wat fijn voor uzelf is maar ook uw omgeving ervaart minder geluidshinder. Daarnaast trilt een elektrisch vervoermiddel minder dan een traditioneel brandstofvoertuig. Bovendien rijdt het heerlijk; u hoeft niet te schakelen en accelereert snel. Ontdek het zelf en vraag vandaag nog een proefrit aan.

Vraag proefrit aan

Bespaar kosten door elektrisch rijden

Door elektrisch rijden kunt u bovendien flink besparen op onderhouds- en brandstofkosten. Ook stimuleert de overheid elektrisch rijden, door in veel gevallen financiële en/of fiscale voordelen te bieden bij aanschaf van een elektrisch voertuig. De landelijke MIA/VAMIL regeling is een van de bekendste stimuleringsregelingen. Meer informatie over subsidies vindt u hier.

E-Milers.com biedt bovendien via partner Scooterflex een financieringsmogelijkheid aan voor al onze elektrische voertuigen. Scooterflex is een overzichtelijk betaalplan met heldere voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan. Maandelijks betaalt u stukje bij beetje het aankoopbedrag terug. Of een deel van het aankoopbedrag, als het voertuig gedeeltelijk buiten uw budget valt. U rijdt het voertuig de showroom uit en weet dat het met de betaling goed komt. Bereken uw maandbedrag hier.

Wilt u meer informatie over onze elektrische voertuigen? Neem contact met ons op.

Neem contact op

 

Laatst bekeken