• Covid 19: onze showroom en het servicecentrum zijn geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Logistiek

Zakelijk logistiek Segway

 

Gebruik Segway PT in de logistiek

De Segway Personal Transporter (PT) en Ninebot zijn ideaal voor gebruik binnen grote distributiecentra, productie- en bedrijfshallen, magazijnen, bouwprojecten en in havengebieden. 

Veel tijdsbesparing

Het gebruik van de Segway PT of Ninebot levert per medewerker gegarandeerd 1,5 uur tijdsbesparing per dag op. Medewerkers leggen ongemerkt grote afstanden af, 10 tot 15 kilometer per persoon per dag is geen uitzondering. Het overbruggen van grote afstanden is niet alleen een belangrijke kostenpost voor het bedrijf, medewerkers hebben ook meer energie voor andere werkzaamheden doordat ze minder hoeven te lopen.

Veiligheid van de medewerkers

Lopende en vaak onbeschermde medewerkers zijn slecht zichtbaar en dus kwetsbaar in magazijnen waar veel beweging van voertuigen is. Door de hoge positie van de Segway PT- rijder wordt de zichtbaarheid vergroot, dit komt de veiligheid van de medewerkers ten goede. Met een optioneel zwaailicht wordt de veiligheid nog meer vergroot. 


 

Maximaal wendbaar

De wendbaarheid, snelheid en het enorme bereik van de Segway PT en Ninebot onderscheidt deze vervoermiddelen van andere voertuigen. Het is mogelijk om 360 graden op de plaats te draaien zodat u eenvoudig in kleine ruimtes manoeuvreert. Het is tevens mogelijk om de Segway PT te voorzien van diverse opbouwmogelijkheden om klein materiaal en gereedschap te vervoeren. Kiest u voor de Ninebot Mini Pro, dan geeft dit een enorme vrijheid doordat de medewerker zijn handen vrij heeft.

Mobiliteit en oudere medewerkers

Medewerkers werken nu door de verhoogde pensioenleeftijd langer door. Dit brengt met zich mee dat medewerkers soms fysiek minder in staat zijn om grote afstanden kan afleggen. Met behulp van de Segway PT en Ninebot kunnen oudere medewerkers hun werkzaamheden langer volhouden en tijd besparen.

Calamiteiten en BHV

Bij calamiteiten kunnenn de Segway PT en Ninebot van bijzondere meerwaarde zijn. De voertuigen zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten, hierdoor zijn hulpverleners en BHV-ers snel ter plaatse. Voor nog meer veiligheid kan de Segway PT worden voorzien van een AED.

Investering snel terugverdiend met MIA/VAMIL

Naast alle genoemde voordelen is voor de Segway PT ook de aantrekkelijke investeringsregeling MIA/VAMIL van toepassing. Hierdoor is het in sommige gevallen zelfs mogelijk om uw investering binnen 6 maanden terug te verdienen! Wilt u gebruik maken van een MIA/Vamil subsidie of meer informatie? Klik hier voor meer informatie.


Neem contact op  

Laatst bekeken