• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Duurzame burgerbezorging met Silence e-scooters

De opkomende burgerketen Burgerme bezorgt zijn burgers stil en duurzaam door middel van elektrische Silence scooters. “Dat past bij de identiteit van Burgerme”, vertelt Tim Meijers, Franchisegever bij Burgerme Nederland. “Milieuvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk. Zo gebruiken we zo min mogelijk verpakkingsmateriaal en rijden we elektrisch.” 

Voorheen had Burgerme brandstof scooters. Meijers: “Wij kozen ervoor om deze te vervangen door elektrische scooters omdat het beter past bij Burgerme. Er werden enkele scooters getest. Daarbij kwam de Silence elektrische scooter voor ons het beste uit de test. Dit kwam door zijn onderscheidende actieradius, de compactheid en de berijdersvriendelijkheid. Bovendien was het naar mijn idee de eerste scooter die echt puur gericht was op bezorging.”

Elektrische scooters hebben volgens Meijers verschillende voordelen. “Wanneer de scooters in de zaak worden gestald, stinkt het niet. Daarnaast is het belangrijkste voordeel natuurlijk de milieuvriendelijkheid. Ook horen we van klanten dat zij de stilte van de scooters in woonwijken erg op prijs stellen. Een ander voordeel dat Meijers ervaart is de besparing op onderhoud en reparatie. "Er zijn veel minder technische problemen. Dat leidt tot minder stilstand.”

De Silence scooter is een stadsscooter met verschillende versies, waaronder een voor bezorgdiensten en een voor BOA’s en beveiligers. De scooter heeft een actieradius oplopend tot 150 kilometer en een laadcapaciteit van 175 kilogram. De elektrische scooter heeft drie verschillende rijstanden: Eco, City en Sport. Door deze verschillende rijstanden kan onder andere de batterijduur worden verlengd. Ook heeft de scooter een achteruitrijstand.

De exclusieve importeur van de Silence e-scooters, E-Milers.com, is specialist op het gebied van elektrische voertuigenen waaronder Segway, Genny Mobility, Ninebot en dus de Silence elektrische scooters.

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.