• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

E-Milers.com exclusief distributeur Silence e-scooters in de Benelux

E-Milers.com uit ‘s-Hertogenbosch heeft een distributie-overeenkomst gesloten met het Spaanse Scutum Co., een pionier in de ontwikkeling en productie van de elektrische Silence scooters in Europa. Hierdoor is E-Milers.com de exclusieve distributeur geworden van de elektrische Silence scooter binnen de Benelux. De Silence S02 is ontwikkeld voor de B2B-markt en onderscheidt zich door de grote actieradius en robuustheid.

Met deze overeenkomst zijn de Silence scooters onderdeel geworden van het aanbod van E-Milers.com, waar onder andere ook Segway, Ninebot en Genny Mobility toe behoren. E-Milers.com is door deze overeenkomst de derde exclusieve distributeur van Silence binnen Europa. Eerder hebben een Brits en een Spaans bedrijf een samenwerking met Scutum afgesloten. Scutum heeft daarnaast de intentie om verder uit te breiden binnen Europa en naar Zuid-Amerika.

Carlos Sotelo, CEO van Scutum, vertelt: “We zijn erg blij met de overeenkomst die we hebben gesloten met E-Milers.com, een bedrijf dat onze visie en betrokkenheid over elektrische voertuigen deelt. Deze overeenkomst is essentieel voor de groei van Scutum binnen Europa.” Piet Kruijt, directeur van de E-Milers Group, deelt deze mening. “We zijn ontzettend enthousiast over het product dat uitstekend past in het beleid van steden om elektrische mobiliteit in binnensteden te stimuleren. De eerste testervaringen bij professionele eindgebruikers in Nederland zijn veelbelovend. De Silence scooter is een mooie aanvulling op het aanbod van elektrische voertuigen binnen ons bedrijf”, aldus Kruijt.

Silence S02

De Silence S02 richt zich op een brede groep zakelijke gebruikers. E-Milers.com zal drie uitvoeringen van de elektrische scooter op de markt brengen: de Cargo (voor bezorging), de politieversie en de A.M.U. (voor dienstverleners zoals BOA’s en parkeerwachters). Alle varianten zijn uitgerust met drie verschillende rijstanden: Eco, City en Sport. Er zijn vier verschillende batterypacks beschikbaar oplopend van 1,5 kWh tot 6 kWh. De Silence scooters hebben een actieradius oplopend tot maar liefst 180 kilometer en een laadcapaciteit van 175 kilogram. Er zijn transportboxen beschikbaar voor de scooter van 40, 90 of 180 liter.

Over E-Milers.com

E-Milers.com is een Nederlands bedrijf dat uitgebreide ervaring heeft op het gebied van elektrische voertuigen. Sinds 2005 is E-Milers.com, voorheen Segway Nederland, de enige importeur van Segway in Nederland. Omdat de laatste jaren het producten- en dienstenpakket van E-Milers.com uitgebreid is met onder andere Ninebot, Genny Mobility, Segwaybooking en vanaf heden de Silence e-scooter heeft Segway Nederland besloten om haar naam te wijzigen in E-Milers.com.

Over Scutum

Scutum is ontstaan in 2011 en heeft als doel om efficiënte en hoogstaande elektrische stadsscooters uit te brengen. In 2014 werd het eerste model, de S02, uitgebracht. Dit winstgevende en ecologisch verantwoorde model heeft er voor gezorgd dat Scutum de markt op het gebied van elektrische mobiliteit heeft veranderd. Scutum is op dit moment bezig de laatste hand te leggen aan een nieuw model met een uitneembare batterij, die beschikbaar zal zijn vanaf 2017.

De technologie die Scutum gebruikt om de scooters te produceren is beloond met de zogenaamde EnerAgen prijs en de Entrepreneur XXL award. Met deze vooraanstaande Spaanse prijzen heeft Scutum momenteel de grootste groeipotentie binnen de Spaanse sector voor elektrische tweewielers.

Door het internationale succes van Silence scooters heeft het Spaanse moederbedrijf aangekondigd haar productiecapaciteit fors te verhogen in 2017.

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.