• Covid 19: onze showroom is geopend op afspraak, het servicecentrum is geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

E-Milers.com met Genny aanwezig op Nationale MS Dag

Zondag 20 november organiseert het Nationaal MS Fonds voor de achttiende keer de Nationale MS Dag. Dit jaar zal deze dag plaats vinden van 9.00 tot 17.30 in De Fabrique te Utrecht. Onderwerpen als stamceltherapie, progressieve MS, wetenschappelijke onderzoeken, de rol van onze darmen bij MS, cognitie, nieuwe behandelingen/ontwikkelingen en kwaliteit van leven staan centraal. 

Proefrit

De MS Dag bestaat uit een wetenschappelijk symposium, lezingen, een talkshow met Martijn Krabbé, een jongerenprogramma en een informatiemarkt. Op deze informatiemarkt zal E-Milers.com aanwezig zijn met de Genny. Bezoekers van de MS Dag zijn van harte welkom om kennis te maken met onze zelf balancerende, elektrische rolstoel. Uiteraard is het ook mogelijk om de Genny zelf uit te proberen. Wij staan van 9.00 tot 17.30 klaar om u te ontvangen op standnummer 28 (Zaal 10).

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u op de website van het Nationaal MS Fonds.

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

Tags: Genny, MS Dag

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.