• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

E-Milers.com sluit zich aan bij Vereniging DOET

E-Milers.com heeft zich aangesloten bij de Vereniging DOET. DOET (Dutch Organisation for Electric Transport) is de branchevereniging op het gebied van elektrisch vervoer in Nederland. Als trendsetter op het gebied van elektrische personal transporters is het voor E-Milers.com een logische stap om aan te sluiten bij dit overkoepelend orgaan.

Met de introductie van de Silence S02 elektrische scooter heeft E-Milers.com haar assortiment op het gebied van elektrische voertuigen onlangs uitgebreid. Hiermee speelt E-Milers in op de trend dat binnenstedelijke mobiliteit in toenemende mate elektrisch wordt.

Piet Kruijt, directeur van E-Milers.com: “Elektrische mobiliteit wordt als branche snel volwassen. Daarbij hoort een branchevereniging die op komt voor de belangen van de elektrische mobiliteit en een lobby kan starten op het gebied van wetgeving en stimuleringsmaatregelen. Vereniging DOET heeft deze taak op zich genomen en daarom hebben wij besloten om aan te sluiten bij DOET.”

E-Milers.com

E-Milers.com is een Nederlands bedrijf dat uitgebreide ervaring heeft op het gebied van elektrische voertuigen. Sinds 2005 is E-Milers.com, voorheen Segway Nederland, de enige importeur van Segway in Nederland. Sinds de laatste jaren is het producten- en dienstenpakket van E-Milers.com uitgebreid met onder andere Ninebot, Genny Mobility, SegwayBooking en sinds augustus dus ook de Silence e-scooter.

Vereniging DOET

DOET vertegenwoordigt als branchevereniging voor elektrisch vervoer in Nederland de gehele keten van één van de snelst groeiende sectoren van Nederland.

Mobiliteit vertegenwoordigt een markt van één biljoen per jaar. Nederland loopt voorop in de belangrijkste verandering die deze sector de komende jaren tegemoet gaat. DOET streeft naar 100% elektrische mobiliteit opgewekt met duurzame energie, waarin innovaties groene groei versterken.

De leden van DOET zijn ondernemers en partijen die een centraal deel van hun bedrijfsvoering richten op elektrisch vervoer of elektrisch als speerpunt in hun beleid hebben staan.

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.