• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Eerste Silence e-scooter in Brussel

Een primeur voor het vleesverwerkingsbedrijf La Boucherie: zij rijden vanaf vandaag als eerste in Brussel op de Silence e-scooter. “Het stadsverkeer in het centrum van Brussel is onmogelijk geworden”, aldus Said Harrak, bestuurder van La Boucherie. “Daarom hebben we gekozen voor een elektrische scooter, zodat we makkelijk, sneller én duurzamer bestellingen kunnen leveren binnen een straal van 10 kilometer.”

De Silence e-scooter wordt al gebruikt door gemeenten Gent en Rotterdam, maar ook door bedrijven als de Rabobank, maaltijdbezorgers zoals BurgerMe en postbezorgers. En binnenkort dus ook door La Boucherie. Zij zijn gespecialiseerd in de verwerking, de verkoop en de levering van onder andere vlees, wild en gevogelte voor voornamelijk de professionele markt.

Omdat La Boucherie zich al enkele jaren probeert te ontwikkelen tot een ecologisch verantwoord bedrijf, hebben zij gekozen voor een elektrische scooter. Said Harrak: “We willen ons bedrijf verder ontwikkelen en tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk verkleinen.” Dus toen hij in Valencia tijdens de dag van de mobiliteit de Silence scooter zag, besloot hij actie te ondernemen. “Ik vind de Silence scooter heel goed. Daarnaast vond ik het contact met E-Milers.com prettig.”

Vandaar de keuze voor de Silence. De Silence e-scooter, die volledig in Spanje wordt ontwikkeld en geproduceerd, richt zich vooral op de B2B markt en wordt gebruikt door professionals als politie, bezorgdiensten, BOA’s en beveiligers. Het onderscheidend vermogen van de Silence zit hem in zijn indrukwekkende actieradius, oplopend tot maar liefst 180 km op één acculading, het grote laadvermogen tot 175kg en zijn speciale B2B chassis. Dit laatste uit zich in een langere wielbasis waardoor de scooter niet alleen ergonomisch vriendelijker is voor de berijders door de grotere beenruimte, maar ook comfortabeler rijdt. Ook zorgt de langere wielbasis voor extra cargo ruimte. 

Een ander belangrijk punt waarop de Silence zich onderscheid is het gepatenteerde uitneembare accusysteem dat snel vervangen van de accu’s mogelijk maakt. Dit zorgt ervoor dat de S02 maximaal inzetbaar is. Bovendien betekent dit dat service en onderhoud eenvoudig en snel uitgevoerd kunnen worden.

E-Milers.com uit ’s-Hertogenbosch is de exclusieve importeur van de Silence e-scooters.

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.