• Covid 19: onze showroom is geopend op afspraak, het servicecentrum is geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Gespecialiseerde service, ook op locatie

E-Milers.com bestaat dit jaar 15 jaar. Dat betekent dat het bedrijf al sinds 2005 ervaring heeft in de verkoop én de service van elektrische voertuigen. Sinds 2 jaar vindt onderhoud en reparatie bovendien niet alleen plaats in het moderne Service Center in ’s-Hertogenbosch, maar ook op locatie vanuit een speciale servicebus.

Deze ‘rijdende werkplaats’ is compleet uitgerust om onderhoud en reparatie op locatie uit te voeren. Maar ook om als pechhulp op afroep naar u toe te komen. Het onderhoud wordt uitgevoerd door gespecialiseerde servicemonteurs, opgeleid door de fabrikanten van al onze voertuigen zoals de Segway, de Genny rolstoel en de Silence e-scooter. De servicebus kunt u op dit moment al tegenkomen in onder andere omgeving Amsterdam, Nunspeet en Doetinchem.

Een uniek onderdeel van de service van E-Milers.com is de track and trace module. Hierbij worden trackers in de voertuigen ingebouwd zodat de service coördinator bijhoudt wanneer er onderhoud uitgevoerd dient te worden en waar uw voertuig staat. Zo proberen wij u als klant optimaal te ontzorgen.

Bent u benieuwd wat E-Milers.com voor u zou kunnen betekenen omtrent aanschaf en/of service van licht elektrische voertuigen? Neem dan contact op via 088 0123 000 of info@e-milers.com.

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.

Verwante artikelen
Segway PT i2 SE Segway PT i2 SE
€ 9.399,00 *
Prijs ex BTW € 7.767,77
Genny 2.0L Urban rood | Genny Genny 2.0L Urban rood | Genny
€ 19.434,91 *
Prijs ex BTW € 17.830,19