• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Indrukwekkende Silence scooter met drie wielen maakt debuut op Ecomobiel

E-Milers.com presenteert tijdens Ecomobiel de langverwachte Silence S03: een elektrische scooter met drie wielen, een verwisselbare accu en een uitzonderlijk laadvermogen van zo’n 120 kg.

Het nieuwste model van Silence is een echt werkpaard: de e-scooter heeft een robuust, solide uiterlijk en een geavanceerd kantelsysteem, waardoor de scooter schuin kan overhellen in een bocht. In combinatie met het speciale B2B chassis maakt dit het niet alleen zeer veilig om te rijden, maar ook erg comfortabel. Verder heeft de elektrische driewieler een uitstekende actieradius tot wel 125 km op één acculading. Deze scooter is voorzien van een verwisselbaar accu waardoor de actieradius eenvoudig kan worden verdubbeld.

De S03 is technisch gezien zeer geavanceerd en heeft dezelfde uitstekende kwaliteit die we eerder al terug zagen in de Silence S02. Zo heeft de scooter onder andere een langere wielbasis voor een betere zitpositie en een multifunctionele cargoplaat. Deze cargoplaat heeft bij de Silence S03 nog meer mogelijkheden dan de S02: het maximaal totaalgewicht is maar liefst 395 kg. Tot de standaarduitrusting behoort een achteruitrijstand waardoor het manoeuvreren met een volgeladen scooter kinderspel is.

Door de twee wielen aan de achterzijde heeft de scooter niet alleen een indrukwekkend laadvermogen, maar is deze ook zeer stabiel. De scooter kan volledig automatisch worden  geparkeerd zonder dat deze op een standaard moet worden geplaatst. Dit maakt de scooter ideaal voor stadslogistiek zoals bijvoorbeeld post,- maaltijd- en pakketbezorging. De elektrische driewieler wordt door importeur E-Milers.com gepresenteerd tijdens vakbeurs Ecomobiel, op 9, 10 en 11 oktober in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. U bent van harte welkom op standnummer 06.B067. Gratis aanmelden kan hier.

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.