• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Meer over ons team

Bent u nieuwsgierig wie u in ons servicecentrum treft, of aan de andere kant van de telefoonlijn? In de blog van deze maand leest u wie er bij E-Milers.com werken en hoe de rollen verdeeld zijn.

Michiel – Salesmanager

Michiel is inmiddels ruim 3 jaar werkzaam bij E-Milers.com en verantwoordelijk voor de Sales en algehele bedrijfsvoering. Mede door deze werkzaamheden is hij het gezicht van E-Milers.com naar buiten en de klanten toe.

Rose – Officemanager

Ook Rose werkt al ruim 3 jaar bij E-Milers.com. Toen zij begon was zij verantwoordelijk voor de Marketing en inmiddels is zij Office Manager. Rose houdt zich dan ook bezig met het gehele reilen en zeilen binnen het bedrijf.

Hester- Marketing & Backoffice

Hester begon in 2017/2018 als stagiaire bij E-Milers.com en kwam na beëindiging van haar studie terug. Al met al werkt zij nu al voor de duur van een jaar bij E-Milers.com. Hester werkt in de backoffice ter ondersteuning bij zowel sales als service gerelateerde zaken. Tevens houdt zij zich bezig met Marketing gerelateerde zaken zoals de website/shop en social media.

Ian - Service manager

Ian is al ruim 3 jaar werkzaam bij E-Milers.com als servicemanager. Hij is aanspreekpunt voor alles wat met service te maken heeft en houdt zich bezig met de technische aspecten van de bedrijfsvoering. Tevens stuurt Ian alle monteurs aan, zowel in de werkplaats als op de weg.

Mark – Servicemonteur / fietsenmaker

Mark is sinds 2 jaar de fietsenmaker en het gezicht van Fietsenmaker Den Bosch. Daarnaast ondersteunt Mark het serviceteam met onderhoud en reparaties aan onze licht elektrische voertuigen.

Dennis- Servicemonteur

Dennis versterkt sinds vorig jaar het E-Milers.com team en houdt zich vooral bezig met de service aan de elektrische voertuigen op locatie. Hij is dus voornamelijk op pad met de ‘rijdende werkplaats’ om preventief onderhoud en reparaties aan onder andere Silence scooters uit te voeren door het hele land.

Frank - Servicemonteur / fietsenmaker

Sinds deze maand versterkt Frank het serviceteam van E-Milers.com. Hij zal als fietsenmaker aan de slag gaan in onze nieuwe vestiging, Fietsenmaker Vught. Verder ondersteunt ook Frank het serviceteam met onderhoud en reparaties aan de licht elektrische voertuigen.

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.