• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Nieuwe Segway accu met tot 60% grotere actieradius

Segway heeft een nieuwe, verbeterde accu ontwikkeld met een tot wel 60% grotere actieradius. Een uitkomst voor Segway en Genny gebruikers die graag grotere afstanden willen afleggen. De nieuwe accu kan gebruikt worden in de Segway PT i2 (SE), Segway PT x2 (SE) en de Genny elektrische rolstoel.

Vernieuwde actieradius per voertuig

Segway PT i2 SE: 48 - 71 km

Segway PT x2 SE: 27 - 35 km

Overige specificaties

Capaciteit: 11.4 Ah

Voltage: 73 volts

Gewicht: 10.8 kg

Wattuur: 832.2 Wh

De levensduur van een accu is sterk afhankelijk van de wijze van gebruik en gewicht van de berijder. Ook weersomstandigheden spelen een rol bij de actieradius. Zo is in koudere periodes de actieradius vaak minder.

Om de accu in optimale conditie te houden, volgen hier nog twee tips:

  1. Het is voor de accu het best als het laadpercentage zich altijd tussen de 25% - 75% bevind. Laad de accu dus bij voorkeur op voordat deze helemaal leeg is en haal hem van de lader af voordat deze helemaal vol is.
  2. Wanneer u de accu voor langere tijd niet gebruikt, sla dan de accu op in een ruimte met kamertemperatuur.  Daarnaast kunt u de accu het best wegleggen met een accupercentage van 80%. Het is van belang dit percentage regelmatig te controleren en de accu bij te laden indien het accupercentage onder de 25% is gedaald.

Werkt uw accu niet meer naar behoren? Dan kan E- Milers.com in sommige gevallen deze accu’s reanimeren. Afhankelijk van de staat van de accu kan deze dan weer ‘wakker’ gemaakt worden. Als dat niet meer mogelijk is, bestaat veelal de mogelijkheid een occasion accu aan te schaffen bij E-Milers.com. De beschikbare occasion accu’s zijn altijd voorzien van een statusrapport waarop te zien is hoeveel procent capaciteit de accu nog heeft. Voor vragen over de actuele voorraad en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.