• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Open huis bij E-Milers.com

Van woensdag 19 tot en met vrijdag 21 april 2017 zetten wij onze deuren open! Ontdek de officiële importeur van Ninebot, Segway, Genny Mobility en Silence e-scooters. Neem een kijkje op de E-Milers markt, maak kennis met het E-Milers.com team en profiteer van speciale actieprijzen. Ook kunt u tijdens het open huis onze producten testen op een speciaal uitgezet parcours. 

U bent van harte welkom van 08.30 tot 17.00 in onze showroom aan De Bloemendaal 5, 5221 EB te ’s-Hertogenbosch (industrieterrein De Vutter).

Op zaterdag 22 april van 10.00 tot 17.00 zet Fietsenmaker Den Bosch, onderdeel van E-Milers.com, haar deuren open speciaal voor iedereen uit Engelen, Den Bosch en omgeving. Maak kennis met onze fietsenmakers, doe mee met de loterij en neem een kijkje op de E-Milers markt. Voor de kids worden er speciale workshops 'Sleutelen aan je fiets' gegeven. 

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.