• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Primeur op Ecomobiel: cargobike met indrukwekkend laadvermogen

Tijdens vakbeurs Ecomobiel introduceert E-Milers.com een elektrische cargobike met een bijzonder groot laadvermogen van maar liefst 1,3 kuub, ideaal voor stadslogistiek.

E-Milers.com presenteerde eerder al een cargobike met een laadvermogen van 550 liter, dat perfect is voor bijvoorbeeld postbezorging. Bij de nieuwe cargobike is dit laadvermogen meer dan verdubbeld tot 1300 liter, waardoor de cargomogelijkheden bijna eindeloos worden. Zo is de elektrische bakfiets ideaal voor last-mile delivery zoals de bezorging van pakketten maar ook de bevoorrading van horeca in stedelijke gebieden. Met de wendbare cargobike omzeil je eenvoudig files en parkeeropstoppingen. Bovendien kan de elektrische bakfiets op plekken komen die ouderwetse bestelauto’s niet kunnen bereiken.

De cargobike genaamd de Hulk, zal tijdens vakbeurs Ecomobiel op 9, 10 en 11 oktober voor het eerst te zien zijn. De drie wielen zorgen niet alleen voor meer laadvermogen, maar ook voor grotere stabiliteit. De fiets wordt volledig op maat gemaakt voor uw specifieke toepassing en is opgebouwd uit de beste materialen, zoals een lichtgewicht frame van aluminium, Michelin banden, Shimano remmen en een elektrisch systeem van Continental.

Naast de cargobikes met grote boxen erop zijn er ook varianten speciaal voor onder andere groenbeheer. E-Milers.com is de Nederlandse importeur van de BKL Cargobike en is te zien tijdens Ecomobiel op standnummer 06.B067. Naast de BKL presenteert E-Milers.com ook andere elektrische vervoermiddelen, waaronder de Silence e-scooter en Segway.

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.