• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Revolutionaire elektrische Silence scooter voor koeriers en bezorgdiensten op komst

Silence, ontwikkelaar en producent van de elektrische Silence scooter, brengt dit najaar een nieuwe, revolutionaire scooter op de markt. Het Spaanse bedrijf zag een behoefte ontstaan naar een robuuste scooter met veel laadvermogen, die tegelijkertijd zeer stabiel, wendbaar en veilig was. Daarom hebben zij de Silence S03 ontwikkeld: een elektrische scooter met drie wielen en een uitzonderlijk laadvermogen.

Uitzonderlijk laadvermogen

De drie wielen maken een uitzonderlijk laadvermogen mogelijk. Er kan een grote box op de scooter worden geplaatst met een inhoud van maar liefst 500 liter. Ideaal voor koeriers en bezorgers die meer opslagcapaciteit nodig hebben. Bovendien biedt een ruim voeten- platform ook nog eens extra opslagruimte. Kortom: de elektrische scooter verhoogt de efficiency van iedere rit en is dé oplossing voor duurzame logistiek.

Grote stabiliteit en wendbaarheid

Het nieuwe model is ideaal voor onder ander postbezorgers en stadsdistributie. De Silence S03 heeft een gepatenteerd systeem voor het overhellen van de scooter in bochten. Dit in combinatie met het lage zwaartepunt zorgt ervoor dat de scooter zich makkelijk aanpast aan onregelmatig terrein. Ook verhoogt het de stabiliteit, veiligheid en wendbaarheid van de scooter. Zaken die allemaal nog eens worden versterkt door een volledig uitgebalanceerd stuursysteem dat gekoppeld is aan de twee achterwielen. Bovendien heeft de Silence scooter een achteruitrijstand waardoor het achteruitrijden én parkeren van de scooter zeer gemakkelijk wordt. De Silence wordt verwacht in het derde kwartaal van 2018. Bekijk de eerste beelden van de S03 hier.

 Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.