• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Silence aanwezig op de Verkeer, Mobiliteit en Parkeren Expo

Op 22 en 23 november 2017 vindt de Verkeer, Mobiliteit en Parkeren Expo plaats in Houten. Deze vakbeurs staat in het teken van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen. E-Milers.com, de officiële distributeur van Silence in de Benelux, is aanwezig en presenteert daar de nieuwste modellen van de Silence e-scooters.

De 100% elektrische Silence, geproduceerd door het Spaanse bedrijf Scutum, onderscheidt zich met name door zijn uitzonderlijk grote actieradius tot wel 180 kilometer en laadvermogen tot maar liefst 175 kilogram. Daarnaast heeft de Silence een speciaal ontwikkeld B2B chassis met langere wielbasis waardoor de berijder meer beenruimte heeft en er meer cargoruimte is. Door dit alles is de Silence de ideale oplossing voor diverse toepassingen in de zakelijke markt.

De Silence scooter is breed inzetbaar en komt in drie verschillende versies: de BOA en beveiliging versie, de politie versie en een versie voor parkeer-, scan- en bezorgdiensten zoals post- en maaltijdbezorgers.

Met het gepatenteerde verwisselbare batterijsysteem kan de e-scooter binnen een minuut worden voorzien van een nieuw accupakket. Hierdoor kan de dagelijkse actieradius tot wel 350 kilometer worden vergoot. Ook is de scooter voorzien van een achteruitrijstand en is deze uitgerust met een duaal remsysteem. Bovendien remt de Silence af op de motor. Daarnaast is de e-scooter voorzien van een multifunctionele cargoplaat.

E-Milers.com is sinds 2004 expert op het gebied van elektrische mobiliteit en stelt zich tot doel om bij te dragen aan het aantrekkelijk maken van deze groene vorm van vervoer. Het bedrijf is specialist op het gebied van verschillende A-merken elektrische voertuigen waaronder Segway, Genny Mobility, Ninebot en Silence scooters.

Wilt u de verschillende mogelijkheden van E-Milers.com in de praktijk bekijken? Wij heten u van harte welkom op 23 en 24 november op de Verkeer, Mobiliteit en Parkeren Expo in Houten op standnummer 2.078. U kunt u hier gratis aanmelden

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.