• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Silence komt met nieuw model e-scooter tegen revolutionaire prijs

E-Milers.com introduceert in de komende maanden de Silence S02LS, de geheel vernieuwde versie van de populaire elektrische scooter S02. De afgelopen zeven jaren was Silence continue bezig met verdere ontwikkeling, innovatie en productie van geavanceerde elektrische scooters, met als resultaat dat de S02 in 2019 het meest verkochte elektrische vervoermiddel in Spanje was. Samen met Silence probeert E-Milers.com ook in Nederland bij te dragen aan een groenere en betere wereld.


De S02LS is, evenals zijn voorganger de S02, dé elektrische B2B scooter voor bedrijven en eindgebruikers. De S02LS heeft een uniek gepatenteerd accuwisselsysteem door middel van een ingebouwde trolley waardoor de accu eenvoudig op te laden is aan ieder normaal stopcontact. Daarnaast heeft de S02LS een lichtere motor dan zijn voorganger. De S02 was met een zware motor berekend op snelheden tot 100 km/u, terwijl de S02LS gemaakt is voor snelheden tot 45 km/u. Hierdoor rijdt de S02LS rustiger, veiliger en bespaart energie. Maar het grootste verschil zit hem, mede door de lichtere motor, misschien wel in de prijs: deze is vanaf € 3.150,- ex BTW maar liefst € 2.000,- lager dan die van de S02. Door deze technische verbeteringen en aanzienlijk lagere prijs zal de Silence S02LS een revolutie zijn op de markt voor e-scooters.


De S02LS heeft verder alle kenmerkende voordelen van zijn voorganger behouden. Niet voor niets wordt de S02 al ingezet door gemeenten als Rotterdam, Den Haag en Groningen en diverse postpartijen. Het onderscheidend vermogen van de Silence e-scooters zit hem verder in de indrukwekkende actieradius, oplopend tot maar liefst 120 km op één acculading, het grote laadvermogen en het speciale B2B chassis. Dit laatste houdt in dat de scooter een langere wielbasis heeft met meer beenruimte en een betere wegligging en een multifunctionele cargoplaat voor verschillende zakelijke toepassingen.


Over Silence en E-Milers.com
Silence is een Spaans bedrijf dat zijn eigen scooters én batterijen produceert. De batterijen hebben een bewezen accuduur: uit onderzoek is gebleken dat de accu na 10.000 gereden kilometer nog 97% capaciteit behoudt. E-Milers.com B.V. uit ‘s-Hertogenbosch is de exclusieve importeur van de Silence scooters in Nederland. Ook hebben zij een landelijke servicedekking met monteurs die zijn opgeleid door het Silence team in Barcelona.

Tags: silence, S02LS

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.