• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Producten van Segway

Segway

1920-sfeer-Ninebot-mini-1-e-milers
Segway

E-Milers.com, voorheen bekend onder de naam Segway Nederland, is sinds 2004 specialist op het gebied van elektrische vervoermiddelen waaronder Segway. De Segway Personal Transporter (PT) is het ideale vervoermiddel als u efficiënt, C02 uitstoot vrij en veilig op uw bestemming wilt aankomen. Het product is duurzaam en rijdt compleet elektrisch. U rijdt veilig vanwege de dynamische stabilisatie waardoor het apparaat zichzelf in evenwicht houdt. De Segway PT beweegt en balanceert op een intuïtieve manier waardoor het gebruik natuurlijk aanvoelt en u snel in staat bent het apparaat te besturen. De Segway PT laat zich sturen door verplaatsing van het lichaamsgewicht: door naar voren te leunen beweegt de Segway PT naar voren en door achterwaarts te leunen remt het vervoermiddel af. Door een eenvoudige beweging van het stuur kunt u om uw as draaien en heeft u dus geen draaicirkel.

Bekijk de Segway PT

Ontdek de mogelijkheden van Segway

Het vervoermiddel is te gebruiken in de stad, op de werkvloer, bij evenementen of op de golfbaan. Daarnaast wordt de Segway PT ook ingezet als promotiemiddel bij reclamecampagnes. De Segway PT is zowel binnen als buiten te gebruiken op diverse terreinen. De Segway kan ook ideaal worden ingezet voor woon- en werkverkeer, beveiliging, land- en tuinbouw, stadstoezicht en politie. Geen files, geen parkeergeld en tot vier keer sneller dan lopen. Daarnaast zijn de producten van Segway compact, praktisch en zijn ze makkelijk mee te nemen in de auto of achter de auto middels een Segway autodrager. En ook Segway en sport gaan goed samen! Zo heeft Segway speciaal voor het golfen de Segway PT i2 SE Cross-over Golf ontwikkeld. De Segway PT i2 SE Cross-over Golf is zeer geschikt voor op de golfbaan, de druk is zo vastgesteld dat deze uiterst veilig is voor de baan en deze niet beschadigt. Daarnaast worden de Segway PT’s gebruikt voor Segway polo.

Bekijk de Mini Segway

Het gebruik van Segway in Nederland

De Segway is in Nederland officieel toegestaan op de openbare weg, mits het voertuig verzekerd is. Voor het besturen van een Segway PT heeft u geen rijbewijs nodig en hoeft u geen helm te dragen. Voor uw veiligheid raden wij dit echter wel aan. Met een Segway PT mag u in Nederland op het fietspad of op het fiets/bromfietspad rijden. Is er geen verplicht fietspad of fiets/bromfietspad, dan mag u op de rijbaan rijden. U moet in Nederland echter wel minimaal 16 jaar zijn om met de Segway PT de openbare weg op te mogen. Voor gehandicapten geldt dat zij ook op het voetpad mogen rijden met een maximum snelheid van 6 kilometer per uur. Hiervoor geldt geen minimale leeftijd. Zij moeten wel over een OV-Begeleiderskaart, Valyspas of WMO-pas beschikken.

Bekijk de Ninebot

Service en onderhoud aan uw Segway

Is uw Segway toe aan een servicebeurt of bent u benieuwd naar de Segway? Maak dan een afspraak met E-Milers.com!

Neem contact met ons op!

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Laatst bekeken