• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Mia/Vamil Subsidie

De MIA/Vamil subsidieregeling bij zakelijke koop

De Segway PT is toegelaten tot de milieulijst van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Daarmee is het vervoersmiddel officieel geregistreerd als milieugunstige investering en komt u bij zakelijke koop van de Segway PT in aanmerking voor de MIA/Vamil subsidie. Het doel van de MIA (milieu-investeringsaftrek) en de Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen) is schade aan het milieu beperken.

MIA/Vamil voor uw Segway PT

Ek bedrijf in Nederland die een investering doet in een nieuw aan te schaffen Segway PT en/of batterijen voor een Segway PT, kan in aanmerking komen voor deze regeling. De regeling voor de Segway PT is opgesplitst in twee delen; de Segway PT zelf en de batterijen afzonderlijk.

Mia/Vamil aanvragen

In het stappenplan op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Overheid (RVO) staat precies hoe u de subsidie kunt aanvragen. U kunt ook contact opnemen met uw accountant.

Let op: eerdere investeringen kunnen met terugwerkende kracht tot drie maanden alsnog worden aangemeld bij het RVO.

Laatst bekeken