• In verband met het corona virus is onze showroom uitsluitend op afspraak geopend. Het service center / de fietsenmaker is wel geopend, we hebben de nodige maatregelen getroffen en houden ons aan de adviezen van het RIVM. Onze excuses voor het ongemak en we danken u voor uw begrip. • Tel: +31 (0)88 – 012 30 00

Mini Segway

ninebot-mini-02

Ninebot by Segway mini PRO staat voor design, plezier en vrijheid. De mini Segway is een zelf balancerend voertuig waarbij u het stuur tussen benen klemt. U stuurt door simpelweg te leunen/bewegen in de richting waar u heen wilt. Hierdoor heeft u uw handen vrij en kunt u bijvoorbeeld foto’s maken, filmen of een ijsje eten. Bovendien heeft de Ninebot by Segway mini PRO een eigentijds en strak design waardoor u niet alleen met veel plezier, maar ook in stijl naar uw plaats van bestemming rijdt.

Deze nieuwe manier van rijden is in het begin even wennen, maar binnen enkele minuten onder de knie te krijgen. De mini Segway is zowel binnen als buiten te gebruiken en dankzij de geringe afmetingen en gewicht eenvoudig mee te nemen. De kniebesturing is in hoogte te verstellen zodat deze geschikt voor iedereen geschikt is. Ook is er een speciaal stuur beschikbaar waardoor uw mini PRO eenvoudig transformeert tot een mini Segway met stuur!

De Ninebot by Segway mini RPO heeft een eigen app waardoor u altijd in verbinding staat met het voertuig. Zo kunt u de snelheid, temperatuur en rijtijd van uw mini Segway in éen oogopslag zien. Bovendien kunt u ook de Ninebot mini PRO personaliseren door de vele lichtinstellingen die mogelijk zijn. Of verbaas iedereen door de mini Segway op afstand te besturen. De mini Segway bestelt u gemakkelijk en snel online!

Wilt u de Ninebot of een van onze andere voertuigen proberen? Dat kan! Vraag hier een proefrit aan.

Laatst bekeken