• Covid 19: onze showroom en het servicecentrum zijn geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Ninebot

Ninebot staat voor design, plezier en vrijheid. Alle producten van Ninebot hebben een eigentijds en strak design waardoor u niet alleen met veel plezier, maar ook in stijl naar uw plaats van bestemming rijdt. Deze nieuwe manier van rijden is in het begin even wennen, maar binnen enkele minuten onder de knie te krijgen.

Bestel uw Ninebot hier online of bekijk de modellen:

Bekijk de modellen

Geniet van het plezier en het design van Ninebot

De Ninebot E-lite is een fascinerend vervoersmiddel. U rijdt en bestuurt het apparaat met uw eigen lichaam door naar voor en naar achteren te leunen. De machine volgt iedere beweging van de bestuurder nauwkeurig en blijft perfect in balans. Daarnaast kunt u de Ninebot E+ door middel van de Ninebot App verbinden met uw smartphone via Bluetooth. Met de applicatie kunt u uw Ninebot E+ bijvoorbeeld op afstand bedienen of de huidige status opvragen. Via de Ninebot App blijft u tevens op de hoogte van de laatste software releases die u vervolgens zelf gemakkelijk kunt downloaden.

Met de Ninebot by Segway miniPRO rijdt u op een geheel nieuwe manier naar uw plaats van bestemming. Doordat u de mini Segway bestuurt met uw benen, heeft u uw armen vrij. Deze manier van rijden is even wennen, maar in korte tijd onder de knie te krijgen. De miniPRO is erg handig als u onderweg bijvoorbeeld wilt filmen of foto’s wilt maken. Met de mini Segway kunt u zowel binnen als buiten rijden. Ook kunt u prima op natte ondergronden, hellingen of over kleine obstakels rijden. De Ninebot by Segway miniPRO maakt uw rit nog sneller en leuker!

De Ninebot One E+ is een intelligent en modieus persoonlijk vervoermiddel. Het brengt u op een spectaculaire manier overal naartoe. Met uw eigen exclusieve Ninebot One E+ onderscheidt u zich van de menigte. U geniet van de vrijheid en het plezier. Met de diverse gekleurde shells kunt u uw Ninebot One personaliseren. Aan de hand van de verschillende color kits kunt u gemakkelijk zelf de kleur van uw Ninebot veranderen. Daarnaast kunt u met de Ninedroid App via uw telefoon speciale lichteffecten creëren. U kunt uw Ninebot One E+ dus helemaal naar eigen wens stylen.

De Ninebot by Segway Kickscooter is het perfecte vervoermiddel: de elektrische step is licht, eenvoudig in te klappen en is connected via de speciale app. Er zijn twee modellen beschikbaar: de ES1 en ES2.

De Ninebots zijn uit te breiden met diverse accessoires. Bekijk en bestel ze hier:

Bestel accessoires

Is uw Ninebot toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Vraag hier uw service aan:

Naar de service

Wilt u een proefrit maken?

Vraag proefrit aan

Laatst bekeken