• Graag laten wij u weten dat onze showroom weer geopend is. Verder kunt u ook nog steeds terecht in ons servicecentrum. Uiteraard treffen wij hier de nodige voorzorgsmaatregelen.

Retourformulier

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering dient u binnen 14 dagen het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour zenden naar E-Milers.com zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking met de pakbon aan E-Milers.com te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Wij zullen vervolgens het orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het herroepingsformulier volledig is ingevuld en verzonden en het product in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren:

Op al onze voertuigen in alle kleuren en typen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Deze producten kunnen niet geretourneerd worden zodra deze zijn aangemeld op naam van de klant. Vanaf dat moment is het product in gebruik genomen en kan het product nooit meer als zijnde nieuw verkocht worden. De garantieperiode gaat ook direct van start op moment van aanmelding.

Segway PT i2 SE Ninebot E-lite +
Segway PT x2 SE Ninebot Mini Pro
Segway PT Cross-Over Ninebot One E+
Segway PT Golf Genny 2.0L
Segway PT met zadel Genny Xroad
Segway PT met kniebesturing  Silence S02
Segway SE-3 Patroller  

 

Let Op! Verzend uw pakbon mee met uw retour!

Retourformulier
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te vullen
De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.