• Covid 19: onze showroom en het servicecentrum zijn geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Scootmobiel

Genny, het moderne alternatief voor de scootmobiel

Net als een scootmobiel zorgt de elektrische Genny rolstoel ervoor dat personen die moeilijker ter been zijn, toch de vrijheid krijgen om zich gemakkelijk te verplaatsen. Maar waar een scootmobiel stopt, gaat de Genny verder. Deze rolstoel, gebaseerd op de techniek van een Segway, komt al in beweging wanneer u uw bovenlichaam naar voren beweegt. Door een achterwaartse beweging remt u af. Hierdoor zijn rem- en gaspedaal, zoals bij een scootmobiel, overbodig en houdt u bovendien uw handen vrij. Een eenvoudig stuur zorgt ervoor dat u enorm wendbaar bent.

Modern, compact en wendbaar

Een scootmobiel heeft minimaal drie wielen, waardoor het gebruik binnenshuis en in kleine ruimtes niet ideaal is. De Genny daarentegen heeft slechts twee wielen en is zo wendbaar dat deze zelfs om zijn eigen as kan draaien. Ideaal voor gebruik in kleine krappe ruimten zoals een lift, maar ook in de supermarkt of de drukke binnenstad. U rijdt zelfs moeiteloos door zand, kiezels en sneeuw! Bovendien is de Genny modern vormgegeven waardoor het, in tegenstelling tot de scootmobiel, niet direct oogt als een apparaat dat als hulpmiddel dient. U trekt zelfs positief bekijks vanwege de compacte, stoere look.

Bent u op zoek naar een moderner, compacter en wendbaarder alternatief voor de scootmobiel? Dan is de Genny elektrische rolstoel de ideale oplossing!

Laatst bekeken