• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Retourformulier

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering dient u binnen 14 dagen het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour zenden naar E-Milers.com zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking met de pakbon aan E-Milers.com te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Wij zullen vervolgens het orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het herroepingsformulier volledig is ingevuld en verzonden en het product in goede orde retour ontvangen is. U kunt het onderstaande retouradres gebruiken:

E-Milers.com
De Bloemendaal 5
5221 EB, 's-Hertogenbosch

Uitzonderingen retourneren:

Op al onze voertuigen in alle kleuren en typen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Deze producten kunnen niet geretourneerd worden zodra deze zijn aangemeld op naam van de klant. 

Let Op! Verzend uw pakbon mee met uw retour!

Retourformulier
De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.