Fietsenwinkel Den Bosch

Slide-2-e-bike-Segway-e-milers

Bij de fietsenwinkel Den Bosch kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw tweewieler. Wij repareren allerlei soorten tweewielers, van (elektrische)fietsen tot aan golftrolleys en kinderwagens, van sportfietsen tot bakfietsen. Naast de tweewielers kunt u bij ons in het E-milers Service Center terecht voor het repareren en onderhouden van uw Segway, Genny en Silence e-scooter. U bent gegarandeerd van goede, snelle en vakkundige service. Fietsenmaker Den Bosch is ook servicepunt van Fietsenwinkel.nl in de regio 's-Hertogenbosch.

Snelle vakkundige service bij Fietsenwinkel Den Bosch

Fietsenwinkel Den Bosch levert snelle maar vakkundige service. Kleine reparaties worden uitgevoerd terwijl u wacht. Wanneer uw fiets voor een grotere reparatie moet sturen wij u een sms-bericht wanneer uw gerepareerde fiets weer voor u klaar staat. Is uw (elektrische)fiets niet toe aan een onderhouds- of reparatiebeurt maar kan deze wel een poetsbeurt gebruiken? Ook dit is mogelijk bij Fietsenwinkel Den Bosch. De Smartwasher, onze nieuwste aanwinst, laat uw tweewieler op een milieuvriendelijke manier weer glimmen en glanzen. Door middel van een biologische reinigingsvloeistof op basis van micro-organismen zorgt het apparaat voor een schitterend resultaat! U kunt uw fiets weer laten stralen voor €39,95. Al een servicebeurt gepland? Dan kunt u gebruik maken van de combinatiedeal van €29,95.

De fietsenwinkel in Den Bosch voor uw reparatie en onderhoud

U kunt terecht bij Fietsenwinkel Den Bosch voor alle reparaties tegen aantrekkelijke prijzen. Toe aan een nieuwe remkabel of snelbinders? Fietsenwinkel Den Bosch vernieuwt de remkabel van uw fiets voor €30,95 en snelbinders voor slechts €10. Binnen- of buitenband reparatie nodig? Een binnenbandreparatie voeren wij uit voor €28, buitenband reparaties voor €50 of beide reparaties voor €58,50. Daarnaast repareren wij ook achterlichten, voorlichten, het smeren en spannen van uw ketting of het afstellen van uw versnellingen voor zowel stadsfietsen als hybride.

Meld uw fiets nu aan voor reparatie, geef uw tweewieler de aandacht die het verdient! Fietsenwinkel Den Bosch is de fietsenwinkel in het verzorgingsgebied Oss, Rosmalen, Vught, Waalwijk, Boxtel, Oisterwijk, Zaltbommel en Schijndel. Neem contact met ons op voor reparatie en onderhoud aan uw tweewieler!

Meldt u aan voor service en onderhoud

Neem nu contact op

Laatst bekeken