• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Wat u nog niet wist over Segway

E-Milers.com (voorheen Segway Nederland) is ruim 15 jaar importeur van de Segway Personal Transporter (PT) in Nederland. Het bedrijf verzorgt zowel de verkoop als de service voor de Segway PT in heel Nederland. Hieronder volgen een aantal belangrijke en interessante feiten.

  • E-Milers.com heeft, na een jarenlang proces, ervoor gezorgd dat de Segway PT sinds 2008 officieel is toegestaan op de Nederlandse weg.
  • De Segway PT is een zeer duurzaam product met een levensduur van 5 tot 7 jaar, afhankelijk van de wijze van gebruik en of deze jaarlijks wordt onderhouden.
  • Onze servicemedewerkers zijn speciaal door Segway Inc. opgeleid om de service en het onderhoud aan zowel de Segway PT als aan de Genny (Segway rolstoel) in ons servicecentrum uit te voeren.
  • Naast dat de Segway PT ideaal ingezet wordt voor woon- en werkverkeer, beveiliging, land- en tuinbouw, stadstoezicht en politie, wordt de Segway PT ook steeds populairder als hulpmiddel. Zo mogen mindervaliden met de Segway met een snelheid van maximaal 6 kilometer per uur op het voetpad rijden. Het is wel van belang dat zij in het bezit zijn van een gehandicapten kaart.
  • De Segway PT is tevens de basis voor de elektrische Genny Mobility rolstoel. E-Milers.com is officiële distributeur van Genny Mobility in Nederland. Ook de service en het onderhoud voor Genny Mobility wordt door E-Milers.com uitgevoerd.
  • De Segway PT wordt ook ingezet voor sportieve doeleinden zoals op de golfbaan, waarbij de golftas in een speciale houder kan worden geplaatst. De druk van de speciale banden is zo afgesteld dat deze de baan niet beschadigen. Naast golf wordt de Segway PT ook ingezet voor Segway Polo, hierbij wordt het paard vervangen door een Segway PT.
  • De Segway PT is tevens door het Ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie toegelaten tot de milieulijst. Dit betekent dat de Segway PT officieel is geregistreerd als milieugunstige investering. Hierdoor kunnen bedrijven gebruik maken van de MIA/Vamil-regeling waardoor aantrekkelijke fiscale aftrek mogelijk is. Wij adviseren u om vooraf de mogelijkheden met uw accountant te bespreken. 

 

Om u meer inzicht te geven in welke rijtechnieken gepast en veilig zijn voor de Segway PT delen wij graag in deze video.

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.